Tandpleje på arbejdspladsen

Gå til tandlægen på din arbejdsplads

Gå til tandlægen på din arbejdsplads

Sunde tænder og mund er en forudsætning for et godt helbred. Og for at se præsentabel ud. Mange får sig ikke taget sammen til at gå regelmæssigt til tandlæge, fordi de ikke synes, at de har tiden til det. Og mange af dem, der går til tandlæge, synes alligevel, at det koster megen (arbejds-)tid at komme til og fra tandlægen.

Derfor tilbyder Tandlægebussen.com, at du kan gå til tandlægen på din arbejdsplads. Vi gør det nemt i en travlt hverdag.

 

Tandlægebussen er en mobil klinik

Tandlægebussen.com er en lys og venlig tandklinik med alt professionelt udstyr – og den er mobil.

Tandlægebussen.com set udefra

Et kig ind i Tandlægebussen.com

 

Vi kommer ud til jeres virksomhed

Tandlægebussen.com kommer ud til jeres virksomhed efter aftale og behandler de af jeres medarbejdere, der har booket tid hos os online:

  • Vi kommer så ofte, som der er behov, og kan komme både hele og halve dage.
  • Vi kommer med en tandplejer eller en tandlæge
  • Vi placerer Tandlægebussen på et sted, som I udpeger. Vi skal bare have adgang til en stikkontakt (240V eller 380V) og en alm. vandhane med mulighed for at tilslutte en slange.
  • Medarbejderne betaler selv for behandlingen og får tilskud fra Danske Regioner og fra Sygeforsikringen Danmark (hvis medlem).
  • Tandlægeoverenskomsten fastsætter priserne på de forebyggende ydelser, så de er ens over hele landet.
  • Virksomhedens eneste omkostning er et lille opstartsgebyr pr. behandlingsdag.

 

Klik her og læs mere om Tandlægenbussen.com

Tandlægebus-konceptet er superfedt: så kan man gøre det i arbejdstiden, og så får man det gjort - og så er det jo meget smart, at det er en lille fiks bus, der kommer. Det at bussen kommer ud til mig på mit arbejde er en klar fordel - ellers havde jeg nok ikke kommet til tandlægen foreløbigt.

Rikke, 21 år

Salgskonsulent

Tandpleje på din arbejdsplads?